ΣΥ.ΦΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο ΣΥ.ΦΑ Δράμας εγκαινιάζοντας μια σειρά εκδηλώσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα για την ενημέρωση των συναδέλφων μετόχων σας προσκαλεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στις 6.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Κούρος στην εκδήλωση με θέμα:

Βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία-καρκίνοι του δέρματος.

Το θέμα θα το παρουσιάσει η ιατρός δερματολόγος κα Σέμογλου Ολυμπία.

 

 

Επίσης το τμήμα παραφαρμάκων του ΣΥΦΑ θα κάνει παρουσίαση αντηλιακών προϊόντων.
Μετά το πέρας θα ακολουθήσει γεύμα.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Για το Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ Δράμας

Δικμάνης Αθανάσιος

Πρόεδρος

ΣΥ.ΦΑ ΔΡΑΜΑΣ              ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Σχετικά με τις τρέχουσες επιστροφές  φαρμακευτικών προϊόντων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους κανόνες του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) που εφαρμόζει ο ΣΥΦΑ ,όπως επίσης σύμφωνα με την τελευταία οδηγία  του ΕΟΦ που αφορά την διακίνηση στο επίπεδο του χονδρεμπορίου είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τα παρακάτω  :

  1. Οι επιστροφές φαρμακευτικών ή μή προϊόντων  θα γίνονται  μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την έκδοση του παραστατικού πώλησης από τον ΣΥ.ΦΑ.(εκτός των εξαμηνιαίων επιστροφών δύο φορές το χρόνο)
 
  1. Στα επιστρεφόμενα το εσωτερικό τους πρέπει να είναι ανέπαφο ,να μην έχει αλλοιωθεί η υδατογραφημένη ταινία (κουπόνι) ,εξωτερικά να μην έχει αυτοκόλλητα ,γραψίματα ή σβησίματα με διορθωτικό μελάνι.
  2. Να έχει αγοραστεί από τον ΣΥ.ΦΑ .
  3. Να επιστρέφονται με καθαρογραμμένο   Δ.Επιστροφής και αποκλειστικά  στο ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ (07.30-15.30) του ΣΥ.ΦΑ για να μπορούμε να κάνομε τον σχετικό έλεγχο που επιβάλλεται.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά σας παρακαλούμε να έρχεστε σε τηλ. επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλό μας για τις επιστροφές.


Με εκτίμηση για  τον  ΣΥ.ΦΑ Δράμας

Δράμα 06/02/2015

Δικμάνης Αθανάσιος
Πρόεδρος Δ.Σ.